代謝問題


代謝健康包括一系列與心臟病、糖尿病和中風等慢性病風險相關的因素。這些因素包括控制健康的血壓、膽固醇水平、血糖調節及體重。 

在 LifeClinic,我們的計劃旨在比傳統醫學更早發現風險因素,並採用綜合方法來預防這些疾病的發生,或在必要時,有助治療這些疾病,毋須完全依靠藥物。

亞健康症狀

血脂控制

血壓控制

血糖控制

慢性疾病

脂肪肝

體重管理

糖尿病

高血壓

高脂血症

LifeClinic 減肥計劃

在 LifeClinic,我們的計劃旨在幫助您完成您的減肥之旅。我們有兩個程序可用:

快速 2 週減肥計劃 

This is a budget friendly 2-week program using Caloric Restriction to promote fat burn and weight loss. Cleanse and Detox IVs helps promote detoxification which enhances liver’s fat burn function.

30 天代謝平衡和減肥計劃

這個為期 1 個月的計劃則專註於於尋找導致體重增加的代謝原因,並利用排毒和腸道平衡來增強整體健康並促進體重減輕。

Weekly detox and metabolism boosting IVs help promote the liver’s detoxification and boost the fat burning function. This program is coupled with a diet plan and supplements to boost fat burn and weight loss.

您準備好開始您的健康之旅了嗎?如需更多信息,請填寫我們的聯繫表格,我們的健康團隊會盡快與您聯繫

Immunity program
zh_HK香港中文
Open chat
Hello from LifeClinic!
How can we help you today?